többnyelvű műsorvezető - tolmács - fordító
       
HU
SELECT * FROM `galeria_modul` WHERE `Folder` = 'calivita_bp_16/' ORDER BY `Ord` ASC LIMIT 20

Jó napot! Guten Tag! Bunã ziua! Buongiorno! Bonjour! Hi everyone!

Nevem Pál-Pál Előd, a többnyelvű kommunikáció mestere vagyok:
műsorokat vezetek, tolmácsolok és fordítok!
Fotók
Videók
(2022. május 03. 10:36)
Ha nem lettem volna ott, nem hinném el, hogy van ilyen. Hajnali 4 órától 18 óráig percenként indítottuk útjára a csapatokat az UltraBalatonon. A tókerülő futóversenyen - amelynek össztáva 211 km - csaknem 17 ezer futó szerepelt. Elképesztő ez az esemény. A rajtban mosolygó arcokkal találkoztunk, még sioktatók is futottak (fotón), és külön öröm látni, hogy milyen motiváló erőt jelent a közös cél - a táv teljesítése - a résztvevők számára.
(2022. február 20. 11:58)


Peking történelmet írt azzal, hogy első városként nyári és téli olimpiát is rendezett. Magyar szempontból is történelmi játékokon vagyunk túl. Liu Shaoang megszerezte Magyarország első egyéni aranyérmét téli olimpián. A magyar közmédia kiemelt eseményként tekintett a pekingi játékokra, így örömömre szolgált folyamatosan hírt adni az olimpia eseményeiről az M1-en. Megnőtt az adásidőnk, több híradóban és egy 13 perces napi összefoglalóban számolhattunk be a játékok történéseiről. Megosztom Veletek az egyik legkedvesebb részletet. Földim, a székely Kosz Zsolt posztolta közösségi oldalára azt a felvételt, amelyben műkorcsolyázó tanítványa, az újdonsült olimpiai 7. helyezett Daniel Grassl (ITA) magyarul mond "verset". Én ennek átvételére és felhasználására engedélyt kértem, így megmutattam a TV-nézőknek is az M1-en. Az ilyen pillanatok mosolyt csalnak az ember arcára. Gratulálok minden olimpikonnak és köszönet kollégáimnak, amiért sokat támogattuk egymást az olimpia idején (is). 

(2021. december 29. 20:22)
Többnyelvű műsorvezetői karrierem 2006-ban, a székely körön kezdődött el. Azóta számos romániai többnapos viadalon dolgozhattam, de idén fordult elő először, hogy az ország valamennyi kerékpáros körversenyét közvetíthettem a helyszínen. Szeben, Székelyföld és Románia körversenyén is dolgozhattam. A román kör élményszámba ment. Temesváron kezdtünk, majd megálltunk Déván, Nagyszebenben, Brassó-Pojánán, és végül befutottunk Bukarestben. A hatnapos viadal lengyel sikert hozott, Jakub Kaczmarek győzött, aki az előző évben megnyerte a székely kört is. A hazai közönség is örülhetett, Serghei Tvetcov a második helyen zárta a körversenyt.